Over ons

Buurtvereniging Zennewijnen organiseert vele activiteiten. Hou de website en Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws! Deze website geeft informatie over de buurtvereniging, over onze omgeving en andere zaken die ons als Zendenaren aangaan. Contact: info@buurtvereniging-zennewijnen.nl Het bestuur van de buurtvereniging bestaat uit 5 personen: Gerrit van de Westeringh – voorzitter; Marita van de Laar – secretaris […]

Lees meer

Het laatste nieuws

Frietjes

Naar aanleiding van het bedrijfsbezoek aan het akkerbouwbedrijf Van de Westeringh werden frietjes gebakken van aardappelen van eigen Zendense bodem. De frietjes werden geschonken door Gerrit en Ineke en werden bereid door het Dijkhuis in Ophemert. Dat was een welkome versnapering!

Bedrijfsbezoek

Op vrijdag 8 oktober zijn we op bezoek geweest bij het akkerbouwbedrijf Van de Westeringh. Met ongeveer 35 leden konden we de grote landbouwmachines bekijken. Indrukwekkend groot! Dit was zeker interessant voor de jeugd! Gerrit vertelde welke machines waarvoor worden gebruikt. Onderwerpen als duurzaamheid, rotatie-teelt en bloeiende akkerranden kwamen aan bod. We werden ontvangen met […]

Waaljutten

Op zaterdagochtend 18 september hebben – in het kader van World Cleanup Day – zwerfvuil geraapt in de omgeving van ons buurtschap Zennewijnen. We verzamelden om 10:00 uur bij het Buurthuis en na afloop was er weer een heerlijke kop soep. Dank aan alle vrijwilligers!

Buurt BBQ

Jaarlijkse traditie Op vrijdag 27 augustus hebben we met bijna 70 mensen voor het eerst sinds lange tijd een gezellige avond gehad, namelijk een corona-proof BBQ. We serveerden vlees, heerlijke vegetarische gerechten en salades dus er was voor elk wat wils. Het weer werkte ook mee en het was gezellig toeven bij de picnic tafels […]

Buurthuis gaat open

Vanwege de corona-epidemie was het buurthuis vanaf december 2020 gesloten. De versoepelingen maken het nu mogelijk om op 2 juli het buurthuis weer te openen zodat, op gepaste afstand, buurtgenoten elkaar weer kunnen ontmoeten. De biljartcompetitie begint ook weer, op 9 juli.

Voetbal & hamburgers

Op zondag 27 juni ging het buurthuis om 17:30 uur open om samen naar het EK voetbal te kijken met het Oranje team. Helaas verloren ze de wedstrijd maar de avond was wel erg geslaagd, op gepaste afstand voetbal kijken op een groot scherm en bovendien genieten van een heerlijk broodje hamburger! Voor herhaling vatbaar!

Agenda

19 november – Tapas

Tapas! (datum onder voorbehoud) Tijd om nieuwe inwoners/leden te verwelkomen en afscheid te nemen van hen die gaan verhuizen/verhuisd zijn. Dit doen we in het buurthuis met een drankje en heerlijke mediterrane hapjes. We kunnen kennismaken en weer bijpraten. Dank aan de vrijwilligers die de tapas gaan maken.

Uitgesteld – Historische lezing

Marco Schelling is bereid gevonden om weer een avond in het Buurthuis verzorgen. Het is eerder gebleken, dat het vaak een goed bezochte avond is. Dus daarom organiseren we graag weer een avond over ‘hoe Zennewijnen vroeger was’. Over een half jaar woont Marco weer in Zennewijnen met zijn gezin. Hij is al ongeveer 25 […]

Algemene Ledenvergadering

Algemene ledenvergadering.Helaas kan er voorlopig geen fysieke jaarvergadering plaatsvinden. Eens per jaar geeft het bestuur een overzicht van alle activiteiten van het afgelopen jaar en doet een financieel verslag. Het bestuur hoopt dat in de winter van 2021/2022 een jaarvergadering kan worden belegd. Details volgen z.s.m.

Foto's

Terug