Over ons

Buurtvereniging Zennewijnen organiseert vele activiteiten. Hou de website en Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws! Deze website geeft informatie over de buurtvereniging, over onze omgeving en andere zaken die ons als Zendenaren aangaan. Contact: info@buurtvereniging-zennewijnen.nl Het bestuur van de buurtvereniging bestaat uit 5 personen: Gerrit van de Westeringh – voorzitter; Marita van de Laar – secretaris […]

Lees meer

Het laatste nieuws

Schilderworkshop

Schilderen op canvas! Op 16 november is er weer fanatiek geschilderd door een aantal Zendenaren, onder begeleiding van Soraya van Houwelingen.

Workshop Iriszorg

Drank en drugs! Op 2 november kwam Ronald Vissers, preventie adviseur van Iris zorg, naar Zennwijnen om ons te informeren over drank en drugs. Ronald nam zelfs zijn koffer vol met allerlei verschillende drugssoorten mee naar Zennewijnen! Mijn zoon of dochter rookt af en toe een blowtje op een feestje, kan dat nou kwaad of […]

Zennertall Oktoberfest

3de editie Oktoberfest op 20 oktober was weer een succes!  

Burendag

Op 22 september hebben we weer zwerfvuil opgeruimd in Zennewijnen en de uiterwaarden. We waren met een leuk aantal mensen en de klus was gauw geklaard. Een overheerlijke lunch stond na afloop op ons te wachten, dankzij de subsidie van het Oranjefonds. Het terras opknappen ging helaas niet door omdat de tegels te klein waren.

Buurt BBQ

De start van het nieuwe seizoen is gezellig begonnen met bijna 60 buurtgenoten. Onder het genot van een overheerlijke BBQ & salades en een drankje is bijgepraat over de afgelopen zomerperiode.

Informatie Dijkversterking

Waterschap Rivierenland heeft dijkbewoners geinformeerd over de aanstaande dijkversterking. In juli zijn er algemene bijeenkomsten voor de bewoners om de voorkeursvarianten per dijkvak te bespreken. Het is nog niet helemaal duidelijk wat dit gaat betekenen voor Zennewijnen met veel bebouwing langs de dijk. We gaan in de toekomst dit vaker communiceren op deze site – […]

Agenda

4 januari – Nieuwjaarsreceptie

Gelukkig Nieuwjaar! Traditioneel het moment om elkaar het beste te wensen en terug te blikken op 2018! Het bestuur nodigt leden en donateurs uit voor een gezellige nieuwjaarsreceptie op vrijdag 4 januari, welkom vanaf 20:00 uur!

13 december – Kerststuk

Kerststuk Donderdag 13 december gaan we onder begeleiding van Mathijs Verbruggen een mooi kerststuk maken. Graag zelf meenemen een snoeischaar, mesje en tangetje. Kosten bedragen 15 euro; niet-leden betalen 17,50 euro. De avond start om 19.30 uur. Opgeven kan door een appje te sturen aan Ineke of Jolanda

7 december – WildWinterKermis

Jaarlijkse WildWinterKermis! WWK staat garant voor gezelligheid, leuke spelletjes en prijzen. Het Rad van Avontuur staat weer klaar en de vele fantastische prijzen zijn beschikbaar gesteld door onze talrijke sponsors! Welkom aan leden en niet-leden! Aanvang 20:00 uur. Dank aan de enthousiaste commissie Tonny, Erik en Marco!

Buurthuis open

Planning! Op 23 en 30 november is het buurthuis, zoals gebruikelijk, open vanaf 21:00 uur. In december is het buurthuis open op: 7 december (wildwinterkermis), 14, 21, 28 december.

Foto's

Terug