Categorie: Agenda

 • 16 februari – Algemene LedenVergadering

  16 februari – Algemene LedenVergadering

  Algemene Ledenvergadering in het buurthuis. Het bestuur doet verslag over het afgelopen jaar met betrekking tot de activiteiten en financiën en blikt vooruit naar 2024. We beginnen om 20:00 uur. Welkom in het buurthuis!

 • 10 februari – Running Dinner

  10 februari – Running Dinner

  Voor de tweede keer wordt er een running dinner georganiseerd in Zennewijnen. de Zendende koks zorgen voor een voedzame maaltijd en veel gezelligheid. Vooraf opgeven is noodzakelijk om de koks en gasten in te plannen. Een uitnodiging en opgave formulier is naar leden en donateurs verstuurd. Veel plezier op zaterdag 10 februari!

 • 26 januari – Spelletjesavond

  26 januari – Spelletjesavond

  Vanaf 20.30 uur is er weer een gezellige spelletjesavond in het buurthuis. Neem vooral ook je eigen favoriete spelletjes mee!

 • Donderdag 18 januari – Workshop Boetseren

  Donderdag 18 januari – Workshop Boetseren

  We gaan weer o.l.v. Ineke Kars en Isolde Dolron boetseren. De workshop bestaat uit twee avonden. De eerste avond wordt uitleg gegeven en na de koffie/thee kan iedereen aan de slag. Drie weken later is het werk gebakken en kan het worden geglazuurd, waarna het weer wordt gebakken. Materialen en voorbeelden zijn aanwezig. De kosten zijn […]